Choď na obsah Choď na menu
 


Sedem tajomstiev, ako si zabezpečiť srdce svojej veľkej lásky, alebo aspoň rande:

1.Usilujte sa v prítomnosti objektu svojej lásky vyzerať vždy pekne a upravene. Pravda, to nie je celkom dobre možné, ak máte spolu telák, ale viete, ako to myslím: Usilujte sa v rámci možnosti vyzerať pekne a upravene.                                                                                                        

2.Správajte sa priateľsky, ale nepreháňajte to: usmievajte sa na toho chalana, a vždy keď ho stretnete, pozdravte ho. Ak sa naskytne príležitosť na rozhovor, chopte sa jej, ale nevyhľadávajte ju násilne. (Napríklad nepredstierajte, že ste doňho náhodou vrazili a spadla vám pritom čelenka. Chalani väčšinou takéto triky prekuknú.)

3. Keď už ste sa s ním zoznámili, postupujte pomaličky. Nezavaľte ho všetkými svojimi problémami - aj keď si myslíte, že sú naozaj zaujímavé alebo dramatické - ani doňho nehustite protivné klebety. Nezabúdajte, že naňho chcete zapôsobiť svojou duchaplnosťou a šarmom, nie odstrašiť a odpudiť ho.

4.Pozorne ho počúvajte, keď vám chce niečo povedať. Dobrí poslucháči sú neodolateľní. Dobrá poslucháčka:

- nikdy neskáče do reči;

- hľadí rozprávajúcemu do očí;

- nechá ho povedať všetko, čo má na srdci, prv ako sama prehovorí.

5.Nebuďte nešťastné, ak sa s týmto chalanom často rozprávate, a aj tak vás nepozve na rande. Chalani nedozrievajú tak rýchlo ako baby a on to možno ani tak neberie.

6.Možno budete musieť siahnuť k drastickejším opatreniam, ako napríklad vstúpiť do klubu, ktorého je členom, alebo chodiť na akcie, na ktoré chodieva, kým si vás konečne všimne. Nie je nič zlé na tom, ak predstierate záujem o čierne vdovy, ak je milovníkom pavúkov. Ale keď už začnete chodiť, väčšinou je dobré priznať sa otvorene, že tie osemnohé tvory nemáte rady... že máte rady iba jeho! Pravdebodobne mu to zalichotí. Ale bolo by dobré, keby ste predsa len mali zopár vecí spoločných, inak strávite viac času, ako vám bude milé, v pavilónoch s hmyzom v zoologickej záhrade alebo pozeraním dokumentárnych filmov o tarantulách na Dicovery Channel.

7.Ak si vás ani po tom všetkom chalan nepozve na rande, asi budete musieť (obrazne povedané) chytiť býka za rohy a pozvať ho na rande samy.

O tom, ako pozvať chalana na rande

Podľa niektorých ľudí sa za žiadnych okolností nepatrí, aby baba pozvala chalana na rande. Nerada by som sa dotkla týchto ľudí, ale nie je to pravda. Nie je to správne, iba ak vytrvalo pozývate na rande niekoho, kto vás stále odmieta. Má na to dôvod, a to ten, že sa o vás nezaujíma v tom smere, páči sa mu iná baba, nesmie na rande s niekým, kto nemá rovnaké náboženské vyznanie, alebo sa už zasnúbil inou. Neberte jeho odmietnutie osobne (aj keď viem, že je to ťažké) a pohnite sa ďalej. Ktovie? Možno nakoniec príde k rozumu (ale vtedy vy už možno nájdete svoju životnú lásku.)

Šesť tajomstiev, ktoré vám pomôžu zmeniť Nie, diky na Už sa neviem dočkať.

1.Je dobré chodiť so spolužiakom, lebo nie ste pod tlakom rodičov. Napríklad, môžete chalana pozvať k sebe (keď sú vaši doma) a povedať, že sa budete spolu učiť na testy z náuky o spoločnosti. Skupinové rande sú tiež vynikajúci spôsob, ako niekoho spoznať. Chodiť vo veľkej skupine na klzisko, do bistra alebo do kina je zábavné a nepôsobí to tak zastrašujúco ako rande vo dvojici.

2.Pozvite chalana na konkrétnu akciu naplánovanú na konkrétny deň. Nepovedzte: "Nechceš so mnou ísť niekedy von?" To nie je dobrý nápad, lebo z toho nemôže slušne vykľučkovať, ak sa mu náhodou páči iná. Namiesto toho sa spýtajte: "Nechceš prísť v sobotu večer do kina?" Ak sa mu páčite, povie: "Prepáč, v sobotu nemôžem. Ale mohli by sme ísť spolu von v nedeľu." Alebo ak sa mu nepáčite, jednoducho povie "Prepáč, nemôžem."

3.Vo všeobecnosti by ste mali chalana pozvať dva alebo tri dni pred akciou - a aspoň týždeň vopred, ak ide o mimoriadnu udalosť, ako je maturitný banket. Nepatrí sa zavolať niekomu v sobotu večer a pozvať ho von, pokiaľ to nie je uvoľnené stretnutie v partii. Čakať s pozvaním do poslednej minúty znamená, že si myslíte, že dotyčný nemá iné plány.

4.Pozvite chalana osobne, telefonicky alebo e-mailom. Nežiadajte niekoho iného, aby ho pozval namiesto vás, lebo ste príliš zbabelé, aby ste ho pozvali samy! Nikto nemá rád strachopudov. Okrem toho, ak odmietne, dozvedia sa o tom aj iní ľudia a vy sa prepadnete od hanby.

5.Pozvite ho na rande, keď je sám, nie v skupine kamošov. Väčšina chalanov je dosť nezrelá a radi sa pre podobné veci podpichujú. Ušetrite jeho - aj seba - tohto utrpenia. A ak mu zatelefonujete, volajte v slušnú hodinu, najradšej pred deviatou večer. Netreba podráždiť jeho rodičov ešte prv, ako ste sa s nimi vôbec stretli!

6.Vo všeobecnosti platí, že ten, kto pozýva, platí. Nikdy nečakajte, že vám chalan bude platiť, ak ste ho pozvali vy! Ak nie ste ochotná zaňho platiť, upozornite ho na to vopred, aby mal so sebou dosť peňazí. Napríklad môžete povedať: "Nechceš ísť v piatok večer na kolky do Chelsea Piers? Ja zaplatím za pizzu, ak ty zaplatíš za topánky a hru."

Ak chalan pozve vás...

Máte fakt šťastie! Pozval vás na rande! Konečne! Teraz to nepokazte tým, že budete poskakovať a dvíhať zaťatú päsť. Tešte sa, ale s mierou.

Päť odpovedí na tú závažnú otázku

1. Ak sa musíte poradiť s rodičmi, prv ako prijmete pozvanie na rande, povedzte mu: "Ach, strašne rada by som s tebou išla v sobotu do planetária, ale musím sa najprv spýtať mamy. Môžem ti zavolať, keď to budem vedieť naisto?" Potom mu určite okamžite zavolajte.                                 

2. Keď raz chalanovi poviete áno, nepatrí sa, aby ste si to na poslednú chvíľu rozmyslely a zrušili rande, pretože:                                                                                                                                    a) vás pozval na rande niekto, kto sa vám páči väčšmi                                                                 b) usúdili ste, že tento chalan sa vám nepáči až tak veľmi, ako ste si mysleli.                               MUSÍTE ÍSŤ na to rande. Zrušiť ho môžete iba vtedy, ak ochoriete alebo sa v rodine stane nejaká nečakaná udalosť, ako napríklad pohreb príbuzného. V tom prípade musíte okamžite chalanovi zavolať a oznámiť mu to. Nikdy to neurobte tak, že jednoducho neprídete na rande. Len si pomyslite, ako by ste sa cítili vy, keby vám to niekto spravil!

3. Ak vás pozve na rande niekto, kto sa vám nijako zvlášť nepáči, rozmyslite si, prv ako ho odmietnete. Niekedy ľudia na prvý pohľad neurobia dobrý dojem alebo sa nesprávajú v spoločnosti viacerých ľudí tak, ako keď sú iba s jednou osobou. Ten chalan, čo vedľa vás sedí na hodine literatúry a chrlí jeden vtip za druhým, možno nie je taký krásny ako tajomný chalan, ktorý vedľa vás sedí na hodine matematiky, ale pamätajte, že je oveľa zábavnejšie smiať sa než obdivovať dokonalý profil.

4. Ak skutočne nemôžete vystáť chalana, ktorý vás pozval na rande, povedzte: "Prepáč, ale už mám iný program." nemusíte to rozvádzať alebo vymýšľať zložité klamstvá. Ak napríklad poviete: "Prepáč, ale v ten večer musím oslavovať narodeniny môjho brata," a potom vás chalan uvidí v kine, môže sa ho to dotknúť. A ľudia by sa mali usilovať nikdy nikoho neuraziť. Preto ak dievča odmietne chalana, nikdy neobtelefonuje všetky kamošky a nevyťahuje sa: "Neuveríš, kto ma práve pozval na rande." Ľudia sa k iným mali správať tak, ako by chcela aby sa iní správali k nej.

5. Ak vás pozve chalan, ktorý sa vám páči, ale nemôžete s ním ísť na rande, lebo na ten večer už máte iný program, musíte prejaviť úprimnú ľútosť, aby vás pozval aj inokedy. Povedzte: "Strašne ma to mrzí, že nemôžem ísť s tebou, ale dnes večer musím ísť na pohreb. No na budúci týždeň mám voľno, ak to pozvanie platí aj vtedy." tak si bude istý, že s ním skutočne chcete ísť na rande a nevymýšľate si výhovorky.

No a čo, keď vám dal kopačky

Každú babu niekedy niekto okašle. Dokonca aj absolútne krásne filmové hviezdy, ako je napríklad Nicole Kidmanová. Kým sa vám bude hojiť zranená duša, robte toto: Vrhnite sa do nejakej zábavnej mimoškolskej činnosti. Prihláste sa do divadelného krúžku alebo do miestne zvieracieho útulku, začnite chodiť na karate alebo opatrujte vo voľnom čase deti a pozerajte s nimi disneyovky. robte niečo - ČOKOĽVEK -, aby ste stále nemysleli na toho chalana. Čo neznamená, že keď ho zazriete na chodbe, nepocítite v srdci bolesť, akoby vám ho niekto prebodol žeravým kutáčom. Ale po čase to už nebude tak bolieť ako začerstva. A potom si jedného dňa uvedomíte, že už to nebolí vôbec a že ste sa celý čas páčili inému chalanovi, ktorý sa aj vám vždy páčil, len ste si mysleli, že ani nevie, že ste na svete. A tak si padnete do náručia a budete šťastne žiť spolu na veky vekov.

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

40 Ways to Earlier small Your Blood Load

AHemNeerealo,8. 10. 2018 6:28

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-cialis-france-quotient/

Blood Albatross : Blood pressure plan

ACafemenue,29. 7. 2018 2:38

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-en-france-de-cialis/

^_~

Daniela ,18. 4. 2016 19:51

Veľmi pekné . Skúsim . Dokonale rozpísané.

sfrgdf

dgh,8. 10. 2010 19:43

jhááj luluu to boloo dobléé hehéé táák soom sa na konci rehotala