Kačica na lesnícky spôsob
4 porcie
-1 kačica (2,5 kg)
-6-7 malých cibúľ
-30 g sušených húb
-100 ml bieleho vína
-10 g hladkej múky
-200 ml smotany na varenie
-1 lyžica mletého zázvoru
-5 zrniek borievky
-celé čierne korenie
-soľ
-Umytú a očistenú kačicu zvnútra aj zvonku osolíme, okoreníme zázvorom a nahrubo pomletým čiernym korením.
-Vložíme do pekáča, pridáme pokrájanú cibuľu, 5 zrniek borievky, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom, vložíme do rúry a upečieme. Počas pečenia podľa potreby dolejeme teplú vodu a mäso polievame výpekom.
-Keď kačica začne mäknúť, pridáme umyté, namočené huby a prilejeme víno.
Elektrická rúra: 200°C/ Teplovzdušná rúra: 180 °C/ Plynová rúra: stupeň 4 Čas pečenia:90-120
-Upečenú kačicu vyberieme, šťavu zaprášime múkou, prilejeme smotanu, rozmiešame a krátko povaríme.
-Pečenú kačicu rozporciujeme. Podávame poliatu šťavou s varenými zemiakmi alebo so zemiakovom kedľou a s brusnicovým kompótom.
Príprava: 2 hodiny 10 minút.
Komentáre
Prehľad komentárov
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any antibot protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.
Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"
XEvil solve 99% types of captcha
Mashadrulk,13. 12. 2017 9:55