Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Šalát z čínskej kapusty

4 porcie

-1 hlávka čínskej kapusty

-3 paradajky

-1 šalátová uhorka

-200 g tvrdého syra (eidamu)

-1 malá konzerva sterilizovanej kukurice

-5 lyžíc tatárskej omáčky

-1 lyžica horčice

-1 lyžica oleja

-1 lyžica octu

-soľ

 

_Očistenú, umytú kapustu a paradajky pokrájame na malé kúsky, šalátovú uhorku na kolieska.

-Syr nahrubo postrúhame, kukuricu precedíme a necháme odkvapkať.

-Zeleninu, kukuricu a postrúhaný syr dáme do misky a premiešame.Trocha osolíme.

-V miske dobre vymiešame tatársku omáčku s horčicou, olejom a octom, podľa chuti osolíme a vylejeme na šalát. Premiešame a aspoň hodinu necháme vychladiť.

 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.